Rosu, culoarea cu care nu vei da gres

In momentul in care iti pregatesti tinuta pentru un eveniment, apar doua mari “probleme”: alegerea modelului de rochie si culoarea acesteia. De obicei, alegerea culorii potrivite, reprezinta o misiune aproape imposibila. Cand vine vorba de acest aspect, tot timpul vor aparea mici obstacole, tocmai din acest motiv, marea majoritate prefera sa mearga pe culoarea negru, o culoare sobra, cu care nu poti da gres la niciun eveniment. Pe de alta parte, nu cred ca ti-ai dori ca toata garderoba ta sa fie formata din articole de culoare inchisa deoarece in timp de vei plafona.

Astfel, o culoare cu care de asemenea nu ai cum sa dai gres, dar cu care te vei face si remarcata intr-un mod placut si vesel este rosul. Culoarea dragostei si a pasiunii, dar si a elegantei la rochiile lungi de ocazie.  Totodata, aceasta superba culoare este asociata cu entuziasmul si pofta de viata. Avand aceste doua trasaturi, cu siguranta vei fi sufletul petrecerii la orice eveniment.

Magazinul Evio Fashion iti propune cateva sugestii in acest sens:

Rochia Lora este potrivita pentru o tinuta casual, facandu-se remarcata prin culoarea stridenta. Aceasta poate fi comanda de pe www.Evio.ro, la pretul de 99 lei.

 

O alta sugestie este rochia Eva. Aceasta se face remarcata prin modelul ei traditional romanesc, dar si prin culoare. Se poate comanda de la Evio Fashion la pretul de 139 lei.

Speram ca ti-am fost de ajutor cu cateva sfaturi si ai gasit utile ideile noastre!