Articol Laura Chivu – Evio Fashion

Am tot zis eu ca pe masura ce imbatranesc, ma cam ia cu capul, dar se pare ca anul acesta chiar am o problema. Nu-mi mai place absolut nimic din tot ceea ce am adunat in dulap. Da’ nimic. Asa ca am procedat la innoirea garderobei, cum era si normal. Mi-am gasit si timp pentru umblat prin magazine, dar trebuie sa recunosc ca nu m-am putut abtine de la a comanda si online cate ceva, cu toate ca m-am jurat, am facut cruci si le-am promis tuturor Sfintilor ca never ever nu o sa mai apas butonul de “finalizeaza comanda” pe vreun site cu haine. Il stiti pe Stan Pățitul, nu?

13087504_472812789576919_1348792621977699198_n.jpgAsadar, dupa ce mi-a zis mama ca a luat ea ceva fain de pe evio.ro , am zis sa arunc si eu o privire. Si… ce  credeti?! Haine de tot felul, de la fuste de zi cu zi, pana la rochii lungi de seara, dar si rochii XXL, pe care nu le gasesti chiar pe toate drumurile. Evident, am comandat ceva… nu XXL, n-am ajuns pana acolo :). Mi-a placut calitatea produselor si, dupa socotelile mele, cu toate ca nu m-am mai lovit de matematica de pe vremea cand mergeam la simpozion la Ciorogarla, am constatat ca raportul calitate/pret este unul supraunitar. Iar, daca m-am exprimat eu cum trebuie, e de bine.

Si… ca sa nu mai vorbesc atat de mult, va invit pe evio.ro si promit sa va arat si ce mi-am cumparat eu. Asta doar daca ma urmariti pe Facebook si Instagram.